FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN 

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Vind je niet wat je zoekt of wil je graag nog extra informatie? Aarzel niet om ons te contacteren!


1. Verzenden en leveren


Vanaf het moment dat wij de betaling ontvangen beginnen wij met het klaarmaken van jouw pakket. Afhankelijk van voorraad, afstand en de grootte van het pakket kunnen hier wel een aantal dagen tot 3 weken overheen gaan. We doen ons uiterste best om het product zo snel mogelijk bij jou te krijgen.


Woon je in Pelt of omstreken? Dan kan je je pakje komen afhalen in het centrum van Overpelt. Dit kan wel enkel op afspraak. Neem gerust even contact op! 


Wat kost dat?

Bestel je voor meer dan 70 euro? Dan is de verzending gratis!

In alle andere gevallen hanteren we een standaardtarief:

- verzendingen naar Belgiƫ: 5 euro

- verzendingen naar Nederland: 9 euro


2. Kan ik mijn pakket retourneren?


Dat kan. De directe kosten om je product terug te sturen zijn voor jou, de klant.

Alvorens artikelen te retourneren, neem je contact op met info@favos.be of via onderstaand contactformulier.


Je kan artikelen binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen zonder reden op te geven. Het herroepingsrecht verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop je het goed fysiek in bezit krijgt. Het is belangrijk dat je je contactgegevens vermeld in de mail naar info@favos.be. Nadat wij het teruggestuurde product in goede staat hebben ontvangen, maken wij de terugbetaling in orde. Meer info vind je hier.

 
 
 
 
 

Conceptstore?

Een online winkel met allerlei leuke ''hebbedingetjes'. Kom regelmatig eens opnieuw kijken want we doen ons uiterste best om het aanbod regelmatig te wisselen!

We zullen steeds massaproductie vermijden, een bewuste keuze. Daarnaast kiezen we voor handgemaakt en voor de kleine groothandel of ecologische producten. Hoe puurder, hoe beter, hoe mooier. 

Get in Touch

Email: info@favos.be

Copyright @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren